Jet set

Haris Džinović se oglasio nakon najava o razvodu, evo šta je rekao poznati folker

Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

FOTO: INSTAGRAM/HARISDZINOVIC_OFFICIAL
FOTO: INSTAGRAM/HARISDZINOVIC_OFFICIAL

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Sada se ovim povodom oglasio Haris Džinović koji je istakao da se sprema da ide na put.

– Ne mogu davati komentar, spremam se da idem na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare – poručuje Haris za Blic.

Pjevač Haris Džinović se 2021.godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

Pročitajte još

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodjeljena među njima – otkrio je dobro obavješteni izvor blizak porodici Džinović.

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizajnerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.