Jet set

"Drago mi je što Kan NIJE POPUT ĐINE" Melina Džinović ima turbulentan odnos sa kćerkom i sinom, to i ne krije

Poznata modna dizajnerka Melina Džinović nedavno se razvela od čuvenog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Malina, Kan i Đina Džinović
FOTO: MILAN ILIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER

Pročitajte još

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, pa ju je posjećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladili i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo.

Melina i njena nasljednica su onda izgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je kćerka dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu.

Kan, sa druge strane, sve vrijeme nije u kontaktu sa mamom, što je Haris javno potvrdio.

Melina je jednom prilikom pričala o djeci, te iznijela čitav niz detalja o njima.

Malina, Kan i Haris Džinović
FOTO: ILAN ILIĆ, ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER/COMBO

– Drago mi je što Kan nije ekstravagantan kao Đina. Često čujem kako ljudi to govore, ali ja nemam problema sa djecom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savjetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vrijeme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer vjerujem da se djeca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri, stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele – navodila je ona.

– Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželjelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam vidjela koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vrijedna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim – dodala je Melina bila za “Stori”.

Malina i Đina Džinović
FOTO: GORAN SRDANOV, INSTAGRAM/DJINADZINOVIC / RINGIER/COMBO

Melina Džinović je planirala još jedno dijete sa Harisom

Melina je, podsjetimo, otvoreno pričala da je planirala još jedno dijete sa Harisom, pored kćerke Đine i sina Kana.

Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo… Djeca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva – kazala je prije par godina Melina za Blic.