Magazin

Goca Tržan još jednom o svom razvodu: Od mene je pravio ološa!

Iako je prošlo mnogo godina od razvoda Goce Tržan, pjevačica i danas iznosi nepoznate detalje i priznaje koliko je tada pogrešila.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Ona bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima kćerku Lenu, a poslije razvoda susrela se sa mnogim neprijatnim situacijama

Kako je istakla, lošu sliku o njoj stvarao je upravo njen bivši muž koji se pojavio u nekoliko rijaliti programa u kojima je iznio sav prljav veš iz njihovog braka.

-U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju, Miss dekolte, i bila sam u žiriju. Pored mene je sjedio Milan sa Twitera. On mi se izvinio i rekao da je prije neki dan tvitovao: ‘Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža‘. Pored njega sjedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Twitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? – započela je Goca.

Pjevačica je pričala da su je u periodu razvoda najviše pogađale neistine koje su se pričale o njoj

– Znači ja sam prošla kao “bosa po trnju” kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, drolja, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želio da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue – ispričala je Goca Tržan u jednoj emisiji.

Prihvati notifikacije