Jet set

Goca Tržan frapirana navodima Kristijana Golubovića da su imali intimne odnose

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čovjeka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Također bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati  Kazala je Goca Tržan nakon navoda kristijana Golubovića da su imali intimne odnose.

– Kao što znate, ja ne komentarišem ni izjave čovjeka sa kojim imam dete, za koga sam bila udata i dokazano i pouzdano jeste bio intiman sa mnom. Nemam namjeru tek da komentarišem nekog lika kog u životu svom nisam upoznala, znači nisam ga fizički vidjela. Ja ne znam da smo bili u istoj prostoriji niti sam ga upoznala. Prema tome, ne bih da komentarišem. Na kraju krajeva, imam advokata koji će sve to da riješi – rekla je Goca za Blic.

Kristijan Golubović je žestoko opleo pjevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je također i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

– Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što pjeva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slijepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. Narkomanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva – rekao je Kristijan.

Prihvati notifikacije