Život

Glumac Mark Sheppard šokirao fanove: "Doživio sam 6 srčanih udara, 4 puta su me oživljavali" (FOTO)

Zvijezda serije Supernatural, glumac Mark Sheppard (59), otkrio je da je doživio šest teških srčanih udara.

FOTO: TEITTER/REA
FOTO: TEITTER/REA

Glumac je morao biti reanimiran čak četiri puta nakon što se srušio u svojoj kuhinji.

Sheppard, najpoznatiji po ulozi demona Crowleyja u Supernaturalu, pohvalio je svoju suprugu Saru Louise Fudge jer mu je spasila život, kao i medicinsko osoblje koje se brine o njemu, prenosi Index.hr.

Podijelivši novosti sa svojih 1.7 miliona pratitelja na Instagramu, glumac je objavio selfie iz bolničkog kreveta na kojem nosi nekoliko uređaj za praćenje rada srca na prsima.

“Jučer sam išao na dogovoreni sastanak kad sam se srušio u kuhinji. Šest teških srčanih udara kasnije i vraćanja iz mrtvih 4 puta, očito sam imao 100%-tnu blokadu u lijevoj prednjoj silaznoj arteriji”, napisao je u objavi.

“Da nema moje žene, losanđeleških vatrogasaca u Mulhollandu i nevjerovatnog osoblja bolnice St. Joseph’s, ne bih ovo pisao. Moje šanse za preživljavanje bile su gotovo nikakve”, priznao je Sheppard, kojem su u komentarima obožavatelji i kolege poželjeli brz oporavak.

Osim glavne uloge u Supernaturalu, Mark je poznat po pojavljivanju u serijama kao što su Leverage, White Collar i Doom Patrol. Nedavno se pojavio u vestern seriji Walker: Independence.

Prihvati notifikacije