BiH

Emotivni oproštaj BHF-a od prijatelja: “U tišini palimo baklje za ispraćaj našeg brata”

Nekoliko članova BH Fanaticosa oprašta se od svoga prijatelja i kolege sa tribine Mehmeda Meše Redžića, koji je jučer izgubio bitku za život.

FOTO: PRINTSCREEN / FB / VIDEO
FOTO: PRINTSCREEN / FB / VIDEO

Posljednji pozdrav braća iz BHF-a popularnom Meši priredili su onako kako bi zasigurno i jedan od najhrabrijih i najboljih među njima i želio bakljadom.

“Sa velikom tugom i žaljenjem, u tišini palimo baklje za ispraćaj našeg brata. Neka ti je vječni rahmet prijatelju, brate naš. Jedan po jedan, srest ćemo se svi. U nekom drugom i ljepšem kopu. Tvoja braća, BHFanaticos” napisali su iz ove navijačke grupe.

Mehmed Meša Redžić vjerni navijač reprezentacija Bosne i Hercegovine i član najpoznatije navijačke grupe u BiH – BH Fanaticosa preminuo je u 37. godini života, nakon što se dugo borio sa teškom bolešću. Vijest o njegovoj smrti potresla je mnoge građane Bosne i Hercegovine i bh. dijapsore, jer je Meša bodrio sve reprezentativne selekcije širom svijeta.

Posljednji ispraćaj

Sa velikom tugom i žaljenjem, u tišini palimo baklje za ispraćaj našeg brata. Neka ti je vječni rahmet prijatelju, brate naš. Jedan po jedan, srest ćemo se svi. U nekom drugom i ljepšem kopu. Tvoja braća, BHFanaticos

Posted by BHFanaticos on Sunday, September 18, 2022

Prihvati notifikacije