Jet set

Drži je za ruku: Jovana Jeremić objavila prvu sliku sa 14 godina starijim dečkom

Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa 14 godina starijim dečkom, za kojeg je otkrila da je veoma uspješan i imućan biznismen.

Jovana Jeremić
FOTO: PINK.RS

Ona je sada na svom Instagramu objavila prvu fotografiju sa novim partnerom, ali do sada nije pokazala njegovo lice. Naime, ona je sa pratiocima podijelila fotografiju sa romantične večere na kojoj je čvrsto drže za ruke.

Ono što je svima zapalo za oko je njen nakit, koji joj je poklonio upravo on. Jovana je otkrila da joj je dečko kupio zlatni nakit, odnosno 14-karatnu zlatnu narukvicu.

Jovana Jeremić
FOTO: JEREMICJOVANA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kad vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neka vrsta interesa. Ovog ili onog – napisala je Jovana i dodala emotikon srca i lava.

Podsjetimo, voditeljka je nedavno odlučila da zagolica maštu, pa je otkrila da je imućni gospodin stariji od nje 14 godina, prenosi Blic.

– Tačno je… Idem na vjenčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvijek javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog svijeta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni… Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškarci prije njega su bili slabići… Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe – otkrila je voditeljka.

Prihvati notifikacije