Magazin

Dragica Zlatić: Marija Šerifović je snimila pjesmu za mene!

FOTO: DRAGICA ZLATIĆ I MARIJA ŠERIFOVIĆ/GRAND
FOTO: DRAGICA ZLATIĆ I MARIJA ŠERIFOVIĆ/GRAND

Dragica Zlatić poznata je po svom humoru te se i u Grandovoj emisiji pojavila vidno raspoložena i spremna za šalu. Pjevajući stihove pjesme Marije Šerifović “Kada dođe mesec maj i dan četrnaesti” rekla je nešto što je i samu voditeljicu iznenadilo.

– Marija Šerifović je napravila ovu pjesmu meni u čast, za moj rođendan. Baš mi je rekla “Evo Dragice pošto sam te mučila u Zvezdama Granda” – našalila se Dragica i osvrnula na takmičenje “Zvezde Granda” na čijoj audiciji se pojavila nevjerovatnih šest puta.

– Šalim se, nije nas niko mučio tamo, zapravo mi smo sami sebe mučili. Sjećam se, mi dođemo tamo, još nas niko ništa nije ni pitao a mi već izgubljeni. To je neka trema koju smo sami sebi nabijali, mada dobro, umjeli su i oni malo (smijeh). Kako me poslije nisu kritikovali kada sam vježbala i normalno izlazila na scenu i pjevala dobro. Logično je bilo da nisu mogli da mi kažu da sam super kad sam izlazila pogubljena, nisam znala ni šta pjevam – iskrena je pjevačica.

Ipak, Saša Popović je u njoj prepoznao talenat i potencijal, a i ko će bolje ocijeniti nego on! Zato je lijepa Čačanka danas posebno zahvalna direktoru Granda za koga tvrdi da je zaslužan za njen uspjeh.

– Saša Popović je osoba zbog koje sjedim danas ovdje. Od samog početka me je vraćao u takmičenje i kada sam ispadala sto puta i dugujem mu sve što sam danas postigla. Vjerovao je u mene i prepoznao je nešto u meni. On je čovjek mag! Ima dar za to jednostavno – istakla je Dragica.

Prihvati notifikacije