BiH

Dragan Čović posjetio Novi Travnik, dočekalo ga nekoliko građana

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović danas je posjetio Novi Travnik gdje se sastao s načelnikom općine Stjepanom Dujom.

FOTO:  HDZ BIH
FOTO: HDZ BIH

Načelnik općine Stjepan Dujo danas je domaćin XVII. koordinacije načelnika i gradonačelnika i predsjednika kantonalnih Vlada izabranih ispred HDZ-a BiH koja se redovito odvija po općinama i gradovima u BiH, navodi se u saopćenju.

Prije održane koordinacije, Čović i Dujo obišli su gradilište zgrade Srednjoškolskog centra u Novom Travniku, pri čemu je razgovarano i o drugim aktualnim i kapitalnim projektima te političkoj situaciji u općini. Razgovaralo se i o stanju školstva na području novotravničke općine, gdje je načelnik Dujo naglasio važnost izgradnje školskih kapaciteta kao i potrebu kontinuiranog ulaganja u obnovu infrastrukture posebno za učenike osnovnih i srednjih škola.

FOTO:  HDZ BIH
FOTO: HDZ BIH
FOTO:  HDZ BIH
FOTO: HDZ BIH
FOTO: HDZ BIH
FOTO: HDZ BIH

Načelnik Dujo je istakao kako izgradnjom zgrade Srednjoškolskog centra tri škole konačno će dobiti vlastite prostore za rad, što će biti značajno poboljšanje radnih uslova za učenike i nastavno osoblje. Kazao je, kako su Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, Srednja glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik i Srednja škola “Novi Travnik“ Novi Travnik već trideset godina podstanari na više lokacije unutar gradske zone Novog Travnik.

Obilazeći gradilište nazočni su se detaljno upoznali sa dinamikom izvedbe radova i aktivnostima koje slijede u narednom razdoblju.

Čović je istaknuo podršku ovom projektu, posebno planiranom razvoju i infrastrukturnim projektima koje općina Novi Travnik nastoji implementirati, navodi se u saopćenju HDZ-a BiH.

Prihvati notifikacije