BiH

"Domovina te zove" - Isak traži podršku u borbi protiv rušilačkih elemenata, najavio i specijalnog gosta

Ministar unutrašnjih poslova FBiH organizovat će skup kod Zenice, te je ovom prilikom pozvao bh. građane da dođu na Smetove

Ramo Isak
FOTO: BOSNAINFO

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova FBiH, pozvao je građane BiH na okupljanje na Smetovima kod Zenice gdje će se, kako kaže, iskazati ljubav prema domovini i odati počast njenim sinovima koji su dali krv za njenu slobodu.

Pored toga, Isak je kazao da će ovo bit skup podrške lično njemu “u borbi sa rušilačkim elementima”. Sudeći prema najavnom plakatu, na skupu kod Zenice pojavit će se i general Armije RBiH Sefer Halilović.

– Uvaženi sugrađani, svi oni koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom, pozivamo vas da budete dio okupljanja na Smetovima kod Zenice kako bismo i na taj način iskazali svoju ljubav prema državi i odali počast njenim sinovima koji su krv svoju dali da bi je odbranili te kako bismo dali podršku federalnom ministru unutrašnjih poslova Rami Isaku u borbi s rušilačkim elementima koji svakodnevno nasrću na našu zemlju.

Ovo okupljanje bit će prilika i da se snimi videospot za patriotsku pjesmu o našoj BiH, zbog čega vas dodatno motivišemo da ovom pozivu odgovorite pozitivno.

Program

12:00 h – Okupljanje na skretanju za izletište Smetovi (ZENICA)

12:30 h – Polazak prema Smetovima

13:00 h – Dolazak na Smetove

13:15 h – Kratka šetnja do platoa

13:30 h – Obraćanje gostiju

Pošaljimo pravu sliku svijetu šta je snaga naroda vođena iskrenim patriotama!, napisao je Isak.