Politika

Dok se crna lista širi dinastijom Dodika, on opetovano o imovini i ekonomskom "rastu" RS-a

Predsjednik bh. entiteta RS i SNSD-a Milorad Dodik oglasio se na društvenim mrežama poručivši da je, kako on navodi, cilj svih napada i pritisaka kojima je izložena Republika Srpska, imovina i da se ona otme RS-u.

FOTO: ANADOLIJA
FOTO: ANADOLIJA

“Rukovodstvo Srpske svih ovih godina, a posebno u posljednje vrijeme, uložilo je ogromne napore da u takvim okolnostima očuva stabilnost i obezbijedi ekonomski rast u Srpskoj”, rekao je on.

Dodik je podsjetio da je tokom sedmice prisustvovao posebnoj sjednici Narodne skupštine RS na kojoj je Željka Cvijanović molila poslanike da podrže njen veto na Zaključak Predsjedništva BiH od 10. oktobra, proglašavajući ga veoma štetnim po vitalne interese RS.

Dodik kaže da je na toj sjednici – na kojoj je on “prokleo” sve oni koji ne podrže veto, “pokazano srpsko jedinstvo” i data podrška Željki Cvijanović.

U Beogradu je, navodi, prisustvovao otvaranju novoizgrađene glavne željezničke stanice, što predstavlja veliku pobjedu Srbije i srpskog naroda.

“U Kozarskoj Dubici otvoreni su novoizgrađeni objekti Banje Mlječanica, u koju je do sada uloženo 27 miliona KM. Ponosan sam što Srpska ima kapacitete i sposobnosti da osmisli i izvede tako složene i važne projekte”, poručio je Dodik.

Podsjetimo, SAD su prije dva dana uvele nove sankcije Dodiku i njegovoj djeci – Igoru i Gorici Dodik, te frimama koje su s njima povezane, a zbog toga što su, između ostalog, ključni dio Dodikove mreže podrške s ciljem omogućavanja njegove korupcije.

Iz Ambasade SAD-a su utvrdili da su njih dvoje uzimali javna sredstva iz budžeta RS i građana s ciljem sopstvenog bogaćenja!

Prihvati notifikacije