Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak, 29. maj

Otkrijte šta vam zvijezde predviđaju za ovaj dan…

FOTO: FREEPIC
FOTO: FREEPIC

OVAN

Velika energija, koju će povremeno biti teško kontrolisati najviše će biti primjetna u poslovnom sektoru. Iskoristite je na taj način da pokrenete one situacije koje su do sada bile u zastoju. Žudnja i strast su danas vaš pokretač u partnerskim odnosima ili u osvajanjima.

BIK

Danas ste prilično opterećeni obavezama i moguće je da ćete smetnuti s uma bitan dogovor ili sastanak. Potrudite se da napravite dobar plan i organizaciju svojih dnevnih aktivnosti. Jak kontakt sa nekim preko društvenih mreža. Zainteresovani ste.

BLIZANCI

Optimizam i dobro raspoloženje. Ipak, misli vam lutaju, pa će biti teško da se fokusirate – vodite računa da ne napravite papirološku grešku. Neko pokazuje inicijativu prema vama. Danas su moguća i zanimljiva nova poznanstva, naročito preko kruga prijatelja.

RAK

S jedne strane – znate da morate završiti sa obavezama koje već danima odlažete. S druge – više ste raspoloženi da pravite dobru atmosferu u radnom okruženju, nego da radite. Neki novac dolazi u pravom momentu. Inicijativa prema simpatiji će uroditi plodom.

LAV

Danas nije dan da budete statični i da odlažete dogovore sa saradnicima. Potrebno je da se aktivirate, da budete ažurni. Možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno bitan. Osoba koja vam se sviđa odbija vaše napore da joj se približite.

DJEVICA

Neko od saradnika će nastupiti otvoreno prema vama i predložiti zanimljiv poslovni dogovor. Saslušajte, ali ne odlučujte odmah, koliko god vam se ovo činilo interesantno. Dajte sebi dan vremena da razmislite. Kolega/kolegica pokazuje zanimanje za vas.

VAGA

Može se desiti da nemate dovoljnu inicijativu u poslu, što bi bilo šteta, jer vam se otvara lepa šansa ili predlog. Moguće je da vas misli vuku na drugu stranu, ka emotivnom segmentu – ipak, potrudite se da saslušate i da razmislite o ovoj ponudi.

ŠKORPIJA

Više ste nego zadovoljni trenutnim dešavanjima u poslu. Moguće je da neke obaveze koje ste dugo odlagali, danas riješite brže nego što ste to mislili. Emotivni partner ili neko ko vam se dopada vas može iznenaditi prijedlogom ili inicijativom.

STRIJELAC

Budite korektni, iskreni i otvoreni prema onima sa kojima dolazite u kontakt i nadajte se najboljem. Mogućnost za bitan susret ili da zakažete sastanak sa važnim poslovnim partnerom. Vrijeme je da osobi koju volite pokažete koliko vam je stalo do nje.

JARAC

Niste sigurni koliko ste uspjeli da budete ubjedljivi u jednom dogovoru. Vaše samopouzdanje pomalo „klacka“, mada realno gledano – nema razloga za to. Neke situacije rješavate dosta brzo. Komunikacija sa voljenom osobom teče uz povremene napore.

VODOLIJA

Ne brzajte ni u čemu što radite, jer brzina i impulsivnost donose pogrešne odluke, poteze, pa i greške. Koliko god da biste sve željeli da završite sad i odmah – imajte strpljenja. Ako gorite za nekim, pravi je trenutak da krenete u napad.

RIBE

I pored frke na poslu, imate dovoljno smirenosti i staloženosti da bez problema riješite situacije koje dolaze pred vas. Dan je dobar i za dogovore o novcu. Voljena osoba će vas vrlo prijatno obradovati već od prepodnevnih sati, piše Telegraf.

Prihvati notifikacije