Magazin

Dnevni horoskop za 19. juni

Provjerite svoj dnevni horoskop za 19. juni 2023. godine.

predviđanja za 2024.
FOTO: JEFFREY COLSON/NYPOST

Ovan

Posao: Danas možete konkretizirati neke dogovore, ali i unijeti zanimljive i pozitivne promjene u radnu svakodnevicu. Imate dovoljno motivacije i entuzijazma.

Ljubav: Sve nedoumice i probleme sa voljenom osobom možete riješiti na jednostavan način i uz puno razumijevanja. Dobri dani su pred vama.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Papirologiju ćete rješavati brže nego do sada, a dogovori i pregovori bi mogli krenuti ubrzanim tempom. Nema razloga za brigu, sve ćete uspjeti postići.

Ljubav: Vrijeme je da nesuglasice ostavite iza sebe i krenete u pozitivnijem smjeru s ciljem jačanja stabilnosti i povjerenja.

Zdravlje: Ostavite dovoljno vremena za odmor.

Blizanci

Posao: Očekuju vas novi poslovi ili komunikacija s novim kolegama, što pričekajte spremni, ali uz savjet da realno procijenite sve rizike.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom je solidan, pitanje je samo da li ćete se uspjeti uklopiti što se zajedničkog vremena tiče.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, pada imuniteta, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Moguće su pogrešne procjene, stoga od samog početka pokušajte ne biti osoba koja odlučuje o velikim projektima ili poslovima.

Ljubav: Objektivno, ovo je dan kada je realnije dobiti više pažnje nego što ćete dati drugoj strani.

Zdravlje: Mogući želučani problemi.

Lav

Posao: Ovaj dan mogli bi obilježiti dobri kontakti s utjecajnim osobama, a vi ćete biti centralna figura, stoga budite spremni na akciju.

Ljubav: Ukoliko planirate zajedničko putovanje, odmor, sada je prava prilika da to i realizujete. Trebate odmor i opuštanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Od samog početka ove radne sedmice imat ćete osjećaj da samo djelomično uspijevate ostvariti ono što ste planirali ili zacrtali.

Ljubav: Slobodne Djevice, mogla bi vam se javiti osoba iz vaše ljubavne prošlosti. Ništa te ne sprječava da popiješ piće i ispričaš se.

Zdravlje: Potrebno vam je psihofizičko opuštanje.

Vaga

Posao: Razmislite kome povjeravate svoje planove.

Ljubav: Dobar je period za druženja, izlaske, provod i uživanje, stoga ga iskoristite i uživajte maksimalno. Bit će lijepih novih prilika za upoznavanje.

Zdravlje: Moguće prehlade.

Škorpija

Posao: Postoje mogućnosti saradnje s inostranstvom, što će vam dati dodatni poticaj. Čeka vas puno angažmana, ali se isplati potruditi.

Ljubav: Vrlo dobar dan da uživate u pažnji voljene osobe, ali ako joj posvetite potrebno vrijeme, u suprotnom možete očekivati ​​znakove nezadovoljstva.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Strijelac

Posao: Strijelce može očekivati ​​povećani obujam poslovnih obaveza pa bi bilo dobro poraditi na boljoj organizaciji i krenuti korak po korak u realizaciju.

Ljubav: Voljena osoba bi se mogla osjećati zapostavljeno i sigurno će vam to dati do znanja. Pokušajte izbjeći ozbiljnije kritike.

Zdravlje: Osjetljivost probavnog trakta.

Jarac

Posao: Od početka ove radne sedmice očekuju vas trzavice koje ne zavise direktno o vama i na koje nećete moći utjecati, stoga se naoružajte strpljenjem.

Ljubav: Oboma će biti drago da nešto promijenite u svakodnevnom životu, opustit će vas i učiniti dobro za vaš odnos.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Posao će od vas zahtijevati mnogo energije i morat ćete voditi računa i o najsitnijim detaljima jer su moguće greške i propusti.

Ljubav: Planirate li zajedničko putovanje, odmor je pravo vrijeme da to realizujete.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Riba

Posao: Prepreke s kojima ćete se susretati uglavnom će vam donositi samo kratkotrajne neuspjehe, jer ćete ih rješavati bez ičije pomoći i uplitanja.

Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa očekuje vas vrlo živa atmosfera, a epilog današnjih događaja ovisi o tome što želite i u kojoj ste poziciji.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.