Magazin

Dnevni horoskop za 24. avgust

horoskop astrologija
FOTO: PIXABAY
Ilustracija

Ovan

Pred vama su jako podsticajni momenti, kada je potrebno angažovati se u svojim poslovnim, ali i emotivnim relacijama. Teže se razumijete sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt i iskoristite ovo vrijeme da razjasnite neke situacije. Neusklađenost sa partnerom.

Bik

Ovako dobrim rezultatima po pitanju nekih dogovora čak ste i vi iznenađeni. Nadali ste se da će sve proći dobro, ali pohvale koje dobijate vam ipak prijaju. Iskoristite ovaj dan i u emotivnom segmentu, odličan je ako ne za druge stvari, a ono za strast.

Blizanci

Možda ćete morati više da se potrudite oko svega što želite da pokrenete, ali je sigurno da vam je uspjeh zagarantovan. Prema tome, ne žalite truda. Pravo je vrijeme da se aktivirate oko osobe koja vam se dopada. Sa zadovoljstvom će učestvovati u komunikaciji sa vama.

Rak

Nekim svojim postupkom isprovocirali ste kolegu i došlo je do tenzija. Koliko god da ste bijesni zbog cijele situacije, nemojte dozvoliti sebi da se iznervirate. Oraspoložiće vas susret sa voljenom osobom u toku večeri.

Lav

Danas ste u nekom mutnjikavom raspoloženju i nikako da se aktivirate na poslu. Sve ćete odrađivati ofrlje i nije ni čudo što ćete napraviti par grešaka, koje ćete morati da ispravljate. Nešto vam je sigurno promaklo, ali to će se pokazati tek u narednim danima.

Djevica

Istina je da imate mnogo obaveza, ali sa njima ćete uspjeti da se izborite bez većih problema. Ono što vam daje snagu i polet je susret sa jednom osobom koji ste dogovorili u popodnevnim satima. Jako ste dobro raspoloženi i jedva čekate kontakt.

Vaga

Moraćete više da se angažujete oko jednog dogovora, ali ćete biti zadovoljni kada uspijete da ostvarite ono što ste i očekivali. Iako ćete dosta vremena utrošiti na ovo, raspooženje vam je dobro i bilo bi divno kada biste ga podjelili sa nekim dragim ljudima.

Škorpija

Poslovne priče se odvijaju nekim normalnim tokom, morate da se više angažujete oko papira ili dogovora, ali sve u svemu – mirno more je pred vama u ovom segmentu. Ono što jedva iščekujete je susret koji ste ugovorili u toku popodneva ili večeri.

Strijelac

Rješili ste da se više angažujete oko zaostalih poslova. Nije vam baš pravo što je ovo opet palo na vaša leđa, ali šta sad… Dobro se razumijete sa šefovima, i nećete propustiti da naglasite svoju ulogu u ovome. Emotivni partner se ponaša malo hirovito.

Jarac

Smatrate da u nekim dogovorima i poslovima kasnite, ali trenutno ne možete da uradite ništa da biste popravili situaciju. Morate se prilagoditi tempu druge strane i čekati pravi trenutak. Voljena osoba smatra da biste trebali više da se angažujete oko nje.

Vodolija

Kada ćete vi naučiti da u brzini uvijek pravite greške? Prihvatate ponudu, bez provjeravanja šta se od vas zapravo traži i na koji način će vam biti plaćeno, a poslije se žalite kada dobijete manje od onoga što ste očekivali. Emotivno – neispunjenost.

Ribe

Odličan dan za privatnike, za poslove u ličnom angažmanu. Ne budite statični, telefon u ruke i počnite da pozivate osobe za koje znate da su im vaše usluge potrebne. Možda nećete imati vremena za voljenu osobu, što bi bilo baš šteta, jer bi proveli odlično vrijeme zajedno.

Prihvati notifikacije