Jet set

Da li se Srbija povlači sa Evrovizije? Olivera Kovačević: Strašno nam nedostaju BiH, Crna Gora, Sjeverna Makedonija…

Nakon što su pojedine javne ličnosti, uključujući i Aleksandru Radović, istakle da Srbija više ne treba da učestvuje na Evroviziji, šansu da se to desi prokomentarisala je i Olivera Kovačević.

Olivera Kovačević
FOTO: GRAND

Ona je bila izričita i objasnila kako će se Srbija postaviti naredne godine u takmičenju.

– Evrovizija nam pokazuje u kom pravcu je svijet iskoračio. Odgovara na pitanje šta je to što mladi vole, a mi ne vidimo. Prema tome, izuzetno je važno što smo mi na tom takmičenju – rekla je Olja u Klubu RTS, tokom proslave u čast završenih projekata Pjesma za Evroviziju i Eurosong.

Ona je prokomentarisala i to što je Velika Britanija dobila 0 poena, što je šokiralo sve koji su pratili takmičenje.

– Nastup Britanaca je bio fenomenalan. Bio je više gej nastup, ali mislim da nije legao publici. Ipak fantastično su izrežirali nastup – rekla je Olja za medije.

– Dobro je što je naša predstavnica lijepo predstavljala Srbiju. Pesma „Ramonda“ je bila odlična i zahtijevala takav nastup. Mi smo voljeli da pobijedimo, jer svi volimo da pobijedimo, ali… Strašno nam nedostaju zemlje iz regiona. Nedostaje nam Crna Gora, Bosna i Hercogovina, Sjeverna Makedonija. Ne znam da li ste primjetili koliko se Baby Lasagna radovao kad je Teya Dora prošla u finale. To su lijepe poruke i stvari. Da mi možemo lijepo da komuniciramo. “Evrovizija” nam ostavlja prostor za to.