Magazin

Da li muškarci više vole plavuše ili crnke? Evo koja boja privlači većinu, a na koju padaju oni zgodniji 

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Jedna djevojka otkrila je odgovor na vječito pitanje da li muškarci više vole plavuše ili crnke? 

Svaki muškarac voli da ima sređenu ženu pored sebe, koja ima čistu i urednu kosu, nokte i odjeću. Jednostavno, ženu koja drži do sebe! Ali kada bismo zašli malo u detalje, vječito pitanje koje većinu žena zanima jeste da li su jačem polu privlačnije plavuše ili crnke, odnosno brinete? 

Djevojka, po imenu Medi Tejlor uspjela je da odgovori na ovo pitanje. Ona je na svom TikTok profilu podijelila zanimljiv video u kojem je prikazala svoju transformaciju iz brinete u plavušu. U svom okruženju zaključila je koliko veliki utjecaj boja kose ostavlja na suprotni pol. Kako je i sama rekla, plavuše se uvijek više zabavljaju, dok su crnke odraz intelekta i ljepote. 

“Iz mog ugla potvrđujem da muškarce više privlače plavuše”, rekla je Medi i dodala da su ipak brinete, odnosno crnke magnet za zgodne i seksepilne muškarce. Neki su se u komentarima ispod snimka složili sa njom, ali bilo je i onih koji su imali i druge teorije. 

“Dužina kose je takođe važna i drugačije djeluje na različite muškarce”, napisao je jedan korisnik, piše Mondo. 

“Ofarbala sam se jedanput u platinastu plavu i privlačila sam mnogo više pažnje, neki put i nepotrebne”, odgovorila je jedna korisnica, dok je druga tvrdila da braon kosa definitvno privlači zgodnije momke. 

Prihvati notifikacije