Region

Crnogorska policija zaplijenila 85 kilograma marihuane

Pripadnici crnogorske policije danas su na putnom pravcu Mojkovac - Bijelo Polje zaplijenili oko 85 kilograma marihuane.

FOTO: UPRAVA POLICIJE CRNE GORE
FOTO: UPRAVA POLICIJE CRNE GORE

Uhapšen je M.K. (21) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, javlja Anadolu Agency (AA).

“Danas oko 9.20 sati pripadnici policije su u mjestu Ravna Rijeka, na magistralnom putu Mojkovac – Bijelo Polje izvršili kontrolu vozila marke VW Golf V, barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.K. (21) iz Bijelog Polja.

Kontrolom vozila policija je pronašla i oduzela više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, ukupne težine oko 85,1 kilograma”, naveli su u saopštenju.

Oduzeta biljna materija, kako su kazali iz UP-a, bit će predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu na dalju nadležnost”, zaključuju u saopštenju.

Prihvati notifikacije