Život

CIJENE POVEĆALI 10 PUTA Saznajte koliko košta smještaj u apartmanu od 21 kvadrata za praznike u Banjaluci

Čak 10 puta su veće cijene iznajmljivanja stanova u Banjaluci za predstojeće praznike, a određeni vlasnici traže za jednu noć i više od 1.000 KM!

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINIGIER
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINIGIER

Bez obzira na visoke cijene, stanovi su mahom rezervisani, pa je ponuda desetak dana pred praznike “siromašna”.

Srpskainfo je istražila preostalu ponudu, a kratkim uvidom na platformama za iznajmljivanje stanova u Banjaluci se danas mogao rezervisati apartman veličine 21 kvadrat u centru za dvije praznične noći po cijeni od nevjerovatnih 704 KM! Cijena se odnosi za dvije osobe, za period od 30. decembra do 1. januara.

Ako želite da rezervišete smještaj u tom istom apartmanu krajem januara, dvije noći, cijena je 6 puta manja i za dvije osobe bi koštalo 123 KM.

Apartman koji može da primi šestoro gostiju u naselju Obilićevo se može rezervisati za 974 KM i ta cijena se odnosi za dva noćenja, 30. i 31. decembar. Samo 12 dana poslije cijena smještaja za dvije noći u ovom apartmanu je 391 KM.

Ponuda stanova na dan u Banjaluci i cijeloj Republici Srpskoj je poprilično neuređena djelatnost, stanovi se izdaju na crno, odnosno vlasnici izbjegavaju da plaćaju porez, piše Srpskainfo.