Region

Bizarno samoubistvo zbog kojeg su i najiskusniji policajci ostali u šoku

Mještani sela B. u okolini Novog Sada jučerašnji dan su proveli u smrtnom strahu od krvoločne bande sadista poslije bizarne smrti svog komšije Dragana D. koji je nađen mrtav sa više ubodnih rana i vezanih ruku.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
Ilustracija

Kako su ispričali za Blic, zbog ovog užasnog prizora mislili su da ubice haraju ovim malim vojvođanskim mjestom.

Kako se nezvanično saznaje, Dragan D. jeste nađen mrtav u svojoj kući. Nakon što je policija zapečatila kuću među komšilukom se pročulo u kom stanju je nađen nesrećni muškarac, a policijska istraga je uz dosta muke utvrdila nesvakidašnje okolnosti njegove smrti koja je toliko potresla mještane sela.

“Selom haraju krvoločni sadisti!”

Prema riječima mještana sela B, Dragan je ostao sam kod kuće kad je njegova supruga otišla da čuva unuke u Novom Sadu.

“Bilo je mnogo krađa u posljednje vrijeme, a ovdje živi dosta starih ljudi koji nemaju načina da se zaštite. Kada smo čuli kako je komšija nađen nismo mogli da vjerujemo! Pomislili smo da selom haraju ubice, krvoločni sadisti! U pitanju je dobra porodica, nismo imali predstavu ko bi mogao da mu tako naudi. On i supruga imaju dvoje djece, kćerka živi u Novom Sadu, a ni sin nije s njima – priča jedna mještanka.

Ona kaže da gotovo cijeli komšiluk nije imao mira motreći na svaki šum, a tek ih je šokiralo kad su čuli šta se zaista dogodilo.

I najiskusniji policajci ostali zapanjeni

Kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, sada se vjeruje da se zapravo radi o jednom od najbizarnijih samoubistava kakvo ni najiskusniji policajci nisu vidjeli u svojim karijerama.

Nesrećni Dragan, inače električar po zanimanju, najprije je pokušao da se ubije sa nekoliko uboda nožem. Nije uspio, pa je selotejpom vezao svoju ruku za žicu, napravio strujno kolo, pa utakao žicu u utičnicu i na kraju stradao od strujnog udara.

Kada je kasnije nađen tako vezan i izboden jasno je zašto se među komšilukom pronijela strijepnja da selom B. hara krvoločna banda sadističkih ubica. Ipak, istraga je utvrdila da se iza užasnog prizora zapravo krije najbizarniji plan samoubistva.

Mještane je na kraju i vijest o samoubistvu jednako potresla, s obzirom na to da je riječ o stabilnoj porodici, pa se samo nagađa šta bi mogao biti razlog za tragičnu odluku Dragana D.

Povučen, ali pristojan, uvijek je pomagao

Mještani pričaju da je Dragan bio povučen, ali da se uvijek svima pristojno javljao i izlazio u susret komšiluku kada je trebalo nešto popraviti. Tvrde da je imao problema sa alkoholom, ali da nije bio konfliktan.

“Šetao je tu, po selu, što se kod nas kaže od ćoška, do ćoška. Uvijek se lijepo pozdravi, prozbori koju. Znam i da je prije nekoliko mjeseci pokušao da traži pomoć za svoj porok, išao je na liječenje. Dugo nije ni radio, već je i onemoćao, ipak ima godina, ali uvijek bi se odazvao da nešto popravi kad bi bilo kome u selu zatrebali električarski radovi”, ispričao je jedan mještanin.

Da tuga bude veća, priča Draganov komšija, nedavno mu je umro i brat koji je živeo u kući pored.

“Imao je dva brata. Obojica su bili osobe sa invaliditetom, a jedan je nedavno umro. Muka je to…”, dodaje komšija.

Prihvati notifikacije