Jet set

Baby Lasagna podijelio fotku s majkom: 'Ona je jako ponosna'

Baby Lasagna osvojio je Doru s pjesmom 'Rim tim tagi dim', a sad je podijelio fotografiju s majkom koja mu je najveća podrška

FOTO: INSTAGRAM/THE_BABY_LASAGNA_
FOTO: INSTAGRAM/THE_BABY_LASAGNA_

Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima. Mama je ekstremno ponosna, pričao je tako Baby Lasagna u nedjelju navečer na konferenciji za medije nakon što je osvojio statuu Dore.

Pročitajte još

Sedam dana je proveo u Zagrebu, a jučer je stigao u Istru. Tamo su ga dočekali načelnik Đulijano Petrović i direktorica TZ-a Linda Grebac, uz ostale mještane Kaštelira i Labinaca.

Mladi muzičar kao najveću podršku ističe svoju obitelj, a sad je podijelio fotografiju s majkom, koja je, sudeći po kostimu kojeg nosi, nastala u backstageu Dore, pišu 24sata.hr.

Osim obitelji, u njegovom poduhvatu ga podržava i zaručnica Elizabeta koja je i napravila spot za ‘Rim Tim Tagi Dim’. Par uređuje kuću u Kašteliru, u blizini Poreča.

I u njegovom Umagu nestrpljivo čekaju njegov povratak. U gradu je osvanuo plakat s velikom fotografijom Baby Lasagne putem kojeg su mu i čestitali.

Prihvati notifikacije