Jet set

Aleksandra Prijović pokazala šta radi pred spektakl u Zagrebu i razniježila sve (FOTO)

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je stigla u Hrvatsku gdje je narednih dana očekuje pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

Aleksandra Prijović
FOTO: BOSNAINFO.BA

Aleksandra nastavlja svoju turneju, a njeni najmiliji je prate u stopu i pružaju joj neizmjernu podršku.

Pjevačica je u Zagreb stigla sa sinom Aleksandrom, a njen suprug Filip Živojinović došao je dan ranije sa čak 70 članova produkcijske ekipe.

Prijovićka se smjestila u hotel, a potom se uputila u Arenu na probu za današnji spektakl, a sa njom je u tom trenutku bila i njena majka Borka.

Aleksandra se iz Zagreba oglasila fotografijom na Instagramu. Naime, ona je uslikala momenat sa probe, dok je njena majka ljubi.

Aleksandra Prijović sa mamom Borkom
FOTO: ALEKSANDRAPRIJOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Inače, Borka Mihajlović nerijetko ističe koliko je ponosna na svoju kćerku i njen uspjeh, a prije svega što je dobar čovjek. Ona je nedavno izjavila da je od trenutka kada je prvi put ugledala Aleksandru u porodilištu znala da će biti velika zvijezda.

– To je bio trenutak kada su mi je donijeli u porodilištu, kada sam je vidjela. Jednostavno, ja ne znam da opišem… Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve riječi koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: “Rodila sam moju zvijezdu”. To je prva riječ bila koju sam ja rekla kad sam vidjela moje dijete. Tako da, ona je za mene zvijezda od rođenja – rekla je ona, piše Blic.

Prihvati notifikacije