Magazin

U njihovoj kuhinji uvijek miriše: Najveći gurmani zodijaka

Dok neki jedu samo da bi preživjeli, ovi horoskopski znakovi u hrani vide pravu umjetnost. Njihove kuhinje mirišu na začine, svježe pečeni kruh i domaće delicije, a rijetko ćete ih čuti da preskaču obrok - osim ako ga sami pripremaju s posebnom pažnjom.

FOTO: UMJETNA INTELIGENCIJA
FOTO: UMJETNA INTELIGENCIJA

Upoznajte najveće gurmane zodijaka,  znakove koji znaju uživati u svakom zalogaju i često oduševe sve oko sebe svojim kulinarskim umijećem.

Pročitajte još

Bik

Bikovi su hedonisti zodijaka – vole udobnost, dobar ambijent i, naravno, savršeno pripremljen obrok. Njihova kuhinja često je opremljena svim mogućim začinima i aparatima, a jela koja pripremaju bogata su, kremasta i puna okusa. Bik ne kuha na brzinu, za njih je hrana ritual. Uživat će u svakom koraku pripreme, ali i u zajedničkom blagovanju s dragim osobama.

Rak

Emotivni i pažljivi, Rakovi su pravi majstori kada je riječ o domaćoj kuhinji. Voli kuhati za svoju obitelj i prijatelje, a njihova jela često su inspirirana obiteljskim receptima i tradicijom. Kod njih se uvijek nađe nešto toplo, utješno i skuhano s ljubavlju – bilo da je riječ o juhi koja liječi dušu ili savršenom kolaču kao iz bakine bilježnice.

Lav

Lavovi vole impresionirati, pa tako i hranom. Njihovi obroci nisu samo ukusni, već i estetski privlačni – serviranje im je jednako važno kao i okus. Ne boje se eksperimentirati s novim receptima i egzotičnim sastojcima, a često su domaćini večera za pamćenje. Kod Lava je sve u znaku užitka i pokazivanja talenta – uključujući i kulinarski.

Vaga

Vage znaju kako stvoriti ravnotežu i na tanjuru. Njihova jela su sklad okusa, boja i tekstura. Uživaju u pripremi hrane, posebno ako imaju vremena sve lijepo aranžirati i dekorirati. Estetika im je važna, pa čak i najjednostavnije jelo kod njih izgleda kao iz časopisa. Voli laganu mediteransku kuhinju, ali znaju pripremiti i raskošne večere za dvoje.

Strijelac

Za Strijelce je hrana avantura. Obožavaju kušati egzotična jela, učiti o kuhinjama svijeta i donositi recepte s putovanja. Njihov tanjur često je inspiriran internacionalnim kuhinjama – od tajlandskih curryja do meksičkih tacosa. Otvoreni su za nove okuse i vole iznenaditi goste nečim netipičnim i autentičnim.