Svijet

Novo lice Putinove ljubavnice: Alina se juče pojavila prvi put poslije 3 mjeseca i izgleda sasvim drugačije

Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i olimpijska prvakinja, danas je većini svijeta poznata kao ljubavnica Vladimira Putina, predsjednika Rusije.

FOTO: KREMLIN.RU
FOTO: KREMLIN.RU

Da li je to zaista istina ili ne vjerovatno nikada nećemo saznati, ali činjenica je da brojne informacije i saznanja svjedoče u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Kabajeva se relativno rijetko pojavljuje u javnosti, pa je ove godine svega desetak puta viđena na nekim javnim, zvaničnim događajima, ali se u subotu obrela u Sočiju kako bi otvorila novi centar za gimnastiku.

Ova 39-godišnjakinja nije željela da razgovara o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo koleginicama gimnastičarkama. Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni da sanjam uvjete kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti – rekla je ona.

FOTO: EAST2WEST NEWS
FOTO: EAST2WEST NEWS

Medijima je bila interesantna i Alinina pojava – već mjesecima se špekuliše da su se i ona i Putin podvrgli izvjesnim plastičnim operacijama podmlađivanja i zatezanja lica. Ruskinja zaista izgleda vidno drugačije u odnosu na ranije godine – njene jagodice su punije, usne veće, a na licu nema nijednu boru iako je u godinama kada je to nemoguće.

Inače, moskovskim državnim medijima nije dozvoljeno da pišu o 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje djece koje par navodno ima.