Jet set

Zvijezda Game of Thronesa odbija gledati nastavak serije: "Oprostite mi, ali ne mogu"

Glumica Emilia Clarke, koja je utjelovila Daenerys Targaryen u sada već kultnoj seriji Game of Thrones, u nedavnom je intervjuu otkrila kako ne želi gledati prequel te serije House of the Dragon.

FOTO: INSTAGRAM / EMILIACLARKE
FOTO: INSTAGRAM / EMILIACLARKE

“Ja to jednostavno ne mogu gledati. Prečudno mi je i neobično”, rekla je Clarke u razgovoru za Variety i potom pojasnila zašto. “Ne mogu. Oprostite mi, čudno mi je gledati to. Drago mi je da je serija snimljena i da je pokupila nagrade, ali ja ne mogu to gledati. To vam je kao da vas netko pozove na godišnjicu mature koja nije vaša, eto takav je osjećaj. Izbjegavam gledati tu seriju”, rekla je Clarke.

Clarke je za svoju ulogu u Game of Thrones nominirana za četiri Emmyja i tri nagrade Critics’ Choice Awards, dok je House of the Dragon dobio nominaciju za najbolju dramu na dodjeli Zlatnih globusa. House of the Dragon jedna je od najgledanijih serija u povijesti HBO-a, a samo pilot-epizodu pogledalo je 9.9 miliona ljudi u prvoj večeri, piše Index.hr.

Podsjetimo, House of the Dragon temelji se na romanu Fire and Blood autora Georgea R.R. Martina, a radnja se odvija 200 godina prije događaja iz serije Igra prijestolja. Serija prati početak kraja kuće Targaryen i događaje koji su doveli do građanskog rata.

Prihvati notifikacije