Jet set

"ŽENIN ŠVALER ME JE TUKAO U MOM STANU, UHVATIO SAM IH NA DJELU" Žika Šarenica doživio pravu dramu zbog bivše: "Da sam ih sreo na ulici ZGAZIO BI IH"

Voditelj Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", javno je ispričao šta mu se dogodilo jednom prilikom i osvrnuo se na bivšu suprugu i šokirao pričom da ju je uhvatio sa ljubavnikom

Žika Šarenica
FOTO: EMIL ČONKIĆ / RAS SRBIJA

Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije – rekao je on i objasnio da je u pitanju bivša supruga, koja je odlučila da ode iz braka, ali ostane u zajedničkom stanu.

– Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pješački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bijes – ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u “Magazinu In”.

Žika Šarenica
FOTO: BLICTV

Podsjetimo, dugogodišnji voditelj kojeg publika pamti po emisiji “Žikina šarenica”, posljednjih godina je vodio i Jutarnji program na Pink televiziji. Ipak, Žika Nikolić nedavno je otišao u penziju, a kako kaže penzionerski dani mu baš prijaju:

– Pronašao sam zanimaciju, neki svoj smisao. Družim se sa prijateljima. Pročitam neku knjigu. Osnovao sam sa prijateljima jedno udruženje koje se zove „Udruženje ljubitelja srpske tradicije“ i sada radimo neki serijal. Videćemo kad završimo kako će to da ispadne. Zove se Kraljevske banje Srbije. Ima osam banja u Srbiji, gde su kraljevi Srbije i jedne i druge dinastije umiješali prste i potpomogli razvoj tih banja. Sad smo završili priču o Banji Koviljači, slijedi Vrnjačka Banja. Biće to jedan lijep serijal – ispričao je Žika za “Blic“.

Prihvati notifikacije