
Najbolji čistač jetre: Napitak od ovog voća i jabukovog sirćeta kao od šale čisti jetru
U borbi protiv masnog tkiva tradicionalno se koriste grejpfrut i sirće.
U borbi protiv masnog tkiva tradicionalno se koriste grejpfrut i sirće.
Jedite ga svaki dan i uvijek – jedino voće koje čuva srce!
Dva najbolja prirodna lijeka protiv podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju su kofein i hladnoća.
Prilikom nagovještaja i pojave glavobolje, nesanice, stomačnih tegoba i drugih neprijatnosti, većina ljudi odmah poseže za lijekovima kako bi olakšali pomenute tegobe.
Čuvarkuću smatraju za jednu od najsigurnijih prirodnih lijekova, jer sadrži puno vitamina A, izuzetno je ljekovita.
Fibromi su benigne izrasline na koži koje su, po definiciji, zapravo benigni tumori vezivnog tkiva.
Crna čokolada s visokim udjelom kakaa može biti prava blagodat za srce, mozak i krvnu sliku – ali samo ako se konzumira umjereno,
Paprika je odličan izvor vitamina C, antioksidanata i drugih esencijalnih hranljivih materija. Ali, koja je najbolja – zelena, crvena ili žuta i da li znate razliku?
Ulje i voda, pasta za zube i sok od narandže – neke stvari jednostavno ne idu skupa.
Usljed hormonskih fluktuacija, žene često imaju problem sa nadutim stomakom i otečenim ekstremitetima par sedmica prije mjesečnice, ali zadržavanje vode u organizmu može biti i posljedica loše ishrane.
„U jabukama i grožđu ima najviše antikancerogenih supstanci. Tu je i vitamin E, kvercetin, jabuka je čudo!
Prve jagode stigle su na pijace, ali nisu sve ono što se čine – evo kako da ih prepoznate
Kreatin je dugo bio popularan među sportašima. Olimpijci ga hvale, a influenceri na fitnessu eksperimentiraju s njim.
U Kliničkom centru Crne Gore po prvi put je ekipa kardioanesteziologa Centra za kardiohirurgiju samostalno izvela postupak perkutane traheotomije, saopšteno je iz Kliničkog Centra Crne Gore.
Budući da je zima bila blaga, a protekli mjeseci kišoviti, možemo očekivati veliki broj krpelja i komaraca.
Plantarni fasciitis, stanje koje uzrokuje upalu tkiva koje povezuje petu s prstima, sve češće se javlja među mladom radnom populacijom širom svijeta.
Bobičasto voće bogato je biljnim fenolima, osobito flavonoidima, koji su važni ne samo za biljku nego imaju i pozitivan učinak na naše zdravlje.
Iako ga često doživljavamo kao običan začin ili dekoraciju na tanjiru, peršun je mnogo više od toga.
Šta vam je prvo palo na pamet kada ste pročitali “zdrava alkoholna pića”?
Vjerovatno je pamte samo oni stariji.