Jet set

Zamijenit će nezamjenjivog: Ovo je novi pjevač Parnog valjka

Parni valjak službeno je otkrio ko će zamijeniti Akija Rahimovskog.

FOTO: PITOMACAFESTIVAL.HR
FOTO: PITOMACAFESTIVAL.HR

“Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23. 3. u 12. Premijera naše nove pjesme na radijskim postajama diljem regije i videospota na našem YouTube kanalu”, objavili su na svojim službenim stranicama te tako potvrdili da će odsad nastupati s pjevačem Igorom Drvenkarom, 31-godišnjakom kojeg hrvatska javnost već zna kroz emisiju “A strana”.

Igor je pjevao u raznim bendovima, a okušao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su Jesus Christ Superstar, Uskrsli i Ljepotica i Zvijer. Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda, šuškalo se i ranije, no iz benda su glasine potvrdili tek danas.

Aki Rahimovski preminuo je u januaru prošle godine u 66. godini.

Prvu postavu Parnog valjka činili su Aki Rahimovski (vokal, klavir), Husein Hasanefendić Hus (solo gitara, akustična gitara, vokal), Srećko Antonioli (bubnjevi), Zlatko Miksić Fuma (bas-gitara) i Jurica Pađen (solo gitara, akustična gitara). U 30-godišnjoj karijeri Parni valjak je objavio 16 studijskih albuma, 14 singlova, 5 uživo albuma, 4 kompilacije te 2 koncertna DVD-a, piše index.hr.

Prihvati notifikacije