Politika

Vukanović u NSRS o Evroviziji: "To je šizofrenija! U devet sati, gledamo, prepao se ja, ovoliki đavolji rogovi, zube stavila..."

Lider Liste za Pravdu i red Nebojša Vukanović glasno je diskutovao u Narodnoj skupštini Republike Srpske na tački Godišnji izvještaj Ombudsmana za djecu za 2023. godinu.

FOTO: PRINTCSREEN / YT / NEBOJŠA VUKANOVIĆ
FOTO: PRINTCSREEN / YT / NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Rekao je da je odrastao uz televizijski obrazovni program “Opstanak” kakvog danas na javnom servisu RS nema.

Potcrtao da je bio zadnji nastavnik koji je obarao na godinu u Hercegovini, a da je takvu mjeru koristio kao diciplinsku. Najupečatljiviji ipak bio je govor o pop kulturi tinejdžera koji odrastaju uz izvođače poput Desingerice.

Šta danas gledaju, dolazi neki ludak i udara ih papučom u glavu, to je hit, oni veseli aaaaa, udri. To treba ljudi uhapsiti, to treba zabraniti, to su traume. Šta dijete zna od 15 godina, udara jednoga ‘oću i ja, ‘ajde tamo, malo popio, ovaj uzima droge… To je šizofrenija. Nedavno javni servis prenosi ono ludilo Evrovizija. Sodoma i gomora. Ono treba zabraniti. Sve moguće vrste devijacija, truju ovu djecu. U devet sati, gledamo, prepao se ja, ovoliki đavolji rogovi, zube stavila, ne znaš je li muško ili žensko, gaćice, u devet sati. Uništismo omladinu s tim bolesnim sadržajem”, komentarisao je Vukanović.

Snimak njegovog govora pogledajte OVDJE.