BiH

Vojin Mijatović o Dodikovom mitingu: "Opet orlov let, a švrakin pad po stoti put"

Federalni ministar razvoja poduzetništva i obrta Vojin Mijatović se oglasio povodom današnjeg Dodikovog mitinga u Bajoj Luci.

FOTO: FACEBOOK/VOJIN MIJATOVIĆ
FOTO: FACEBOOK/VOJIN MIJATOVIĆ

Mijatović je rekao da se u Banjoj Luci ponovno odigrava ista predstava, a njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

“Moj stav oko Srebrenice je poznat i nema potrebe da ga ponavljam, stav ljudi sa kojima delim političku sudbinu je poznat i nema potreba da ga ponavljam.

Večeras u Banjoj Luci ništa novo, već sto puta ponovljena bruka vladajuće oligarhije u ime naroda , red vređanja, red primitivizma, red mitologije, pravo takmičenje ko će biti brutalniji kako bi ga “šef” pohvalio i eventualno nagradio nekim novim tenderom.

Tragikomično je bilo gledati i slušati jednog od “botova” koju u zanosu govori kako neće u pedersku evropu u kojoj ima roditelj broj, jedan i broj dva, dok iza njega stoji Ana Brnabić predsednica Skupštine Srbije. Tragikomedija u jednom činu.

Njihov “sef” vidno u padu , iako Vučić nije tu, on zna da ga gleda na televiziji, priča viceve, smeje se sam sebi, moli i cvili Beogradu i kaže po stoti put, jednom kad bude prilike, ako ovo ili ono, on će nešto. Dakle opet orlov let, a švrakin pad po stoti put.

Oligarfija je dala sve od sebe, pretila ucenjivala i jedva okupila 30-ak hiljada od toga tačno 70 autobusa samo iz Srbije. Oduzmi, saberi iz Banja Luke nije bilo ni 5000 ljudi.

Dakle do juče su pretili secesijom ako se usvoji rezolucija u UN-u, večeras već kažu mi ćemo to ignorisati. Uz ovo samo ide ona pesma “neke ptice nikad ne polete”

Vučić je načelno “ispoštovao” al realno poslao 5. ešalon , a večeras se pravi mrtav i distancira daleko od brata Mile sa ove strane Drine.

Pa i da zaključimo, prođe još jedan performans oligarfije, a šta dalje junaci?”, napisao je Mijatović na svom Facebook profilu.