Jet set

VIDEO Zbog bolesti ostavio prvu ljubav, pa izlaz pronašao u muzici: "Ne kajem se!"

Slavujski glas Edvina Husarića Ede iz Srebrenika prošle subote osvojio je publiku i fascinirao žiri u takmičenju veteran “Nikad nije kasno”.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Ovakav talenat publika nažalost nije mogla ranije da upozna s obzirom da je Edi manjkalo samopouzdanja da se pojavi na velikoj sceni i pokaže milionima šta zna.

Međutim, jedna stvar je presudila da se takmičar na pragu šeste decenije ipak prijavi za ovaj šou.

– Dugo me nagovaraju da se prijavim. Dok sam bio mlađi prvo su me terali da idem u ”Zvezde Granda” ali nisam osetio tu ambiciju. Onda je i porodica počela da vrši pritisak, a ja sam uvijek nekako uspjevao da izvrdam. Sad sam tek nekako osjetio potrebu da dođem – rekao je Edo za naš grand.online.

Uspješnu fudbalsku karijeru je nakon bolesti zamijenio mikrofonom, a sada priznaje od koje profesije više zarađuje novca.

FOTO: PORODICA HSUARIĆ SA DRAGANOM I ŽIKOM/GRAND
FOTO: PORODICA HSUARIĆ SA DRAGANOM I ŽIKOM/GRAND

– Muzika je uvek bila tu nekako, ali kada sam vidio da već ne mogu da budem na terenu toliko da živim od toga, onda sam prešao na muziku, i ne kajem se. Bolovao sam od hepatitisa, naglo sam se ugojio, i eto tako sam počeo da pjevam. Iskreno, nije ni bilo neke love u fudbalu, u međuvremenu sam se oženio i zasnovao porodicu tako da je bilo pitanje egzistencije- iskren je bio takmičar.

Iako potiče iz muzičke porodice, ranije nije imao pjevačke ambicije da uplovi u te vode, pa je muzika došla kao slučajan izbor.

– Moja majka je krajem 60tih godina snimala na Radio televiziji Beograd, ali ja nisam imao želju da to radim profesionalno, već samo za raju onako. Da mi je neko rekao kad sam imao 20 godina da će ovo biti moj poziv, da ću doći u ovakvu emisiju ne bih mu vjerovao. A sad samo za muziku znam – rekao je Edvin.

Cijeli intervju sa takmičarom pogledajte u videu ispod:

Prihvati notifikacije