Život

(VIDEO) NE PRESTAJU ŠOKIRATI SVIJET Sa 37 godina mlađim čeka osmu bebu: Sretni par objavio snimak ultrazvuka

Hladan znoj ga obliva, konačno će biti tata! Muškarac (26) van sebe od sreće, ne može da dočeka da dobije dijete sa svojom 37 godina starijom partnerkom.

FOTO: THEREALOLIVER6060 / INSTAGRAM
FOTO: THEREALOLIVER6060 / INSTAGRAM

Njoj će ovo biti čak osmo dijete! Ima i 17-oro unučadi. Doduše, dijete će sada da rodi surogat majka, ali to ne sprečava buduće roditelje da slave srećne vijesti.

Šeril Mekgregor i Kurana je svijet vrlo dobro upoznao posljednjih godina, najviše kada je njihova veza javno objelodanjena, pa plasirana u javnost. Pažnju je na početku najviše privukla velika razlika u godinama, ali oni se ne smiruju kada je uzbuđenje u njihovim životima u pitanju, pa su nedavno objavili da čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Naravno, sve je dokumentovano na društvenim mrežama za brojne pratioce, a prvi je riječ ‘dobio’ ponosni budući tata.

Pročitajte još

“Konačno ću biti tata”

– Konačno ćemo osnovati našu porodicu, jedva čekam. Tako sam srećan, biću otac – rekao je Kuran u videu u kom egzaltirano skače od sreće sa svojom partnerkom Šeril, koja se po 25. put raduje prinovi u porodici.

Da sve bude ‘crno na bijelo’, pokazali su snimak ultrazvuka i pozitivan test za trudnoću njihove surogat majke i naglasili da su išli na preglede zajedno sa njom, da su imali priliku da čuju i otkucaje srca svoje bebe!

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound – Queen cheryl 👸

Mnogi pratioci su bili zbunjeni i pitali su da li je Šeril imala zamrznute jajne ćelije, pa je ovakav kranji ishod, ali nisu dobili odgovor. Čini se da Šeril još nije spremna da otkrije sve detalje ili samo smišlja grandiozan način da to uradi.

Ipak, Šeril i Kuran, koji se u septembru prošle godine i vjenčali, dobili su veliki broj komentara podrške i iskrene čestitke.

“Čestitam ljubavi moja! Nikad nije kasno da budeš majka! Obavezno potpiši ugovor sa tom osobom (surogat majkom) da kasnije ne bi bilo problema”, “Baš sam srećan zbog vas i ne slušajte hejtere, oni su samo ljubomorni”, “Bićete sjajni roditelji”, moglo se pročitati u sekciji za komentare, prenosi Žena Blic.