Jet set

Vesna Zmijanac se oporavlja nakon operacije: Oglasila se Nikolija i otkrila u kakvom je stanju

Pevačica Vesna Zmijanac operisana je prije nekoliko dana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas, a sada se uspješno oporavlja.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Njena kćerka Nikolija se sada oglasila i otkrila kako se njena majka osjeća.

“Majka je dobro, ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro”, rekla je Nikolija.

Inače, Vesna se još uvek nalazi u bolnici, a ne zna se kada će tačno izaći na kućno liječenje.

“Vesna se usjpešno oporavlja, ljekari prate njeno stanje i ona je i dalje u bolnici. Uskoro bi trebalo da izađe”, rekao je izvor za Informer.

Inače, Vesna je i ranije imala problema sa pritiskom.

“Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć ljekara. Oni su je posavjetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je prisatala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih ljekara”, kaže izvor.

Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava savjeta ljekara.

“Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vrijeme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmjehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”, dodaje izvor.