Magazin

Veliko interesovanje za izbor Miss turizma BiH: Organizovana prva dva kastinga u Sarajevu i Banja Luci

Za učešće na izboru za Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta do sada se prijavilo 211 djevojaka iz cijele zemlje.

FOTO: MISS TURIZMA BIH
FOTO: MISS TURIZMA BIH

Organizovana su i prva kasinga u Sarajevu u Banja Luci, a iz Direkcije izbora Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta najavljuju da će prijava djevojaka trajati još narednih desetak dana.

Djevojke koje su se prijavile i one koje će to tek učiniti u narednom period imaće ne samo priliku da učestvuju na izboru za Miss Turizma Bosne i Hercegovine, nego i da postanu predstavnica ove zemlje na izboru za Miss Turizma Svijeta.

FOTO: MISS TURIZMA BIH
FOTO: MISS TURIZMA BIH

’’Ovo je njihova šansa da osvoje srca svjetske publike i pokažu svoju ljepotu, šarm i inteligenciju na globalnoj sceni. Djevojke očekuju vrijedne nagrade, a otvara im se i ogroman prostor u svijetu mode’’, izjavila je Jelena Joskimović, PR Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Prema njenim riječima, ovaj izbor je platforma koja promoviše turizam, kulturu i prirodne ljepote BiH, a kroz ovaj prestižni događaj djevojske iz cijele BiH imaće priliku da promovišu bogatu baštinu, zapanjujuće pejzaže i gostoprimstvo Bosne i Hercegovine.

’’Učestvovanjem na izboru za Miss Turizma BiH, djevojke će imati nezaboravno iskustvo i priliku da upoznaju nove ljude, stvore prijateljstva širom svijeta i prošire svoje horizonte. Kroz različite treninge, radionice i pripreme, razvijaće samopouzdanje, komunikacijske vještine i scensku prisutnost’’, istakla je Joksimovićeva..

FOTO: MISS TURIZMA BIH
FOTO: MISS TURIZMA BIH

Istakla je da će sve djevojke koje budu učestvovale na izboru za Miss turizma BiH, imati neprocjenjivo iskustvo rada u industriji ljepote, mode i turizma, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade i da se povežu sa poslovnom zajednicom u BiH, regionu i svijetu.

’’Učesnice izbora za Miss turizma BiH imaće priliku da rade sa renomiranim stručnjacima iz svijeta mode, medija i turizma. Ova mreža otvara vrata ka brojnim profesionalnim prilikama Zato, hrabro zakorači prema svom snu i već danas se prijavi se na izbor Miss Turizma Bosne i Hercegovine. Ovo je tvoja prilika da osvojiš svijet, da budeš inspiracija drugima i da stvoriš vlastitu priču koja će oblikovati tvoju budućnost’’, dodala je Joksimovićeva.

Izbor za Miss turizma BiH biće održan 28. oktobra u Sportskoj dvorani ’’Borik’’ u Banja Luci, a pobjednica putuje na izbor za Miss turizma Svijeta na Filipinima.

FOTO: MISS TURIZMA BIH
FOTO: MISS TURIZMA BIH

Iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH pozvali su djevojke iz cijele BiH da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online na:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

FB: Miss turizma BiH 2023

Kontakt telefon: 065 566 608

Elektronska pošta:

[email protected]

prijavazamissturizmabih@amela-tuzlak

Prihvati notifikacije