Jet set

Uživaju u bračnoj sreći: Jennifer Lopez i Ben Affleck za Valentinovo se počastili tetovažama

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima je ponosno pokazala tetovaže koje simboliziraju njihovu vječnu ljubav.

FOTO: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
FOTO: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Čini se kako u braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka u potpunosti cvjetaju ruže. Nakon što je par prije nekoliko dana kupio luksuznu vilu u kojoj će započeti suživot nakon pomirenja, na Valentinovo je izradio zajedničke tetovaže.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima je ponosno pokazala tetovaže koje simboliziraju njihovu vječnu ljubav. Njena sadrži simbol vječnosti i dvije strelice s inicijalima J i B, dok se Affleck odlučio za malo jednostavniju verziju s ukrštenim strelicama i inicijalima, ali bez simbola vječnosti.

“Sretno Valentino, ljubavi”, napisala je J.Lo u opisu objave, a hashtagom je dodala i kako je “obaveza sexy”.

Ovaj čin uslijedio je nedugo nakon što je par snimljen usred žustre svađe na dodjeli Grammyja zbog koje su krenula medijska naklapanja kako je njihov odnos ponovno narušen, međutim posljednjih dana mogli smo ih pratiti u šaljivoj reklami za krofne u kojoj su se našalili na svoj račun, a sve su okrunili kupovinom zapanjujuće vile u elitnoj LA četvrti po cijeni od 34.5 milijuna dolara.