Svijet

UŽAS U NJEMAČKOJ Tinejdžerica iz BiH oteta i silovana, policija traga za dvojicom muškaraca

Tinejdžerica iz BiH u dobi od 15 godina, oteta je i silovana u Gelsenkirchenu u Njemačkoj, javlja Bild. Silovala su je dvojica maskiranih muškaraca.

Njemačka policija
FOTO: EPA/ HANNIBAL HANSCHKE
Arhiva

Djevojka je u srijedu navečer prijavila otmicu i silovanje policiji u Essenu. Ona je, nakon škole, oko podne, stajala na autobusnoj stanici i čekala prijateljicu, kada joj je prišao bijeli kombi.

Pročitajte još

Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su 15-godišnjakinju uvukli u vozilo i odvezli u nepoznatom smjeru. Tinejdžerica je u prijavi navela da su ju muškarci odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji te je tamo silovali.

Drugi vozači primijetili bijeli kombi

Nakon nekog vremena su tinejdžericu odvezli u Essen i izbacili na ulici. Djevojka kaže da su otmičari bili odjeveni u crno i da su na glavi imali maske.

Kako je navela, primijetila je da su govorili njemački, ali s arapskim naglaskom. Kazala je i da su brzo vozili te da su nekoliko puta skoro izazvali sudar.

Njezine tvrdnje potvrdio je glasnogovornik policije koji je kazao da su drugi vozači na opisanoj trasi primijetili bijeli kombi koji je vozio izvan svih ograničenja brzine.

Policija traga za mogućim svjedocima koji su bili na autobusnoj stanici Horst i za osobama koje su vidjele bijeli kombi u Essenu ili u Gelsenkirchenu, piše Bild.