Jet set

Uskoro promocija autobiografije Nede Ukraden: Uzburkaće mnoge duhove u gradu

Dugoočekivana autobiografija velike regionalne zvijezde Nede Ukraden najzad će biti promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Bogata karijera kao i njen život, koji je ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima ali i tragičnim događajima i situacijama koje nisu bile prijatne, naći će se u njenoj prvoj knjizi koja je dobila naslov po njenoj internacionalno poznatoj pjesmi “Zora je svanula”.

Mnogo fotografija, slavnih ličnosti, velikih i tragičnih ljubavi sadržaće autobiografska knjiga kojoj se ne raduju samo njeni fanovi, piše grand.online

FOTO: OMOT KNJIGE "ZORA JE SVANULA"
FOTO: OMOT KNJIGE "ZORA JE SVANULA"

– To je priča i o zemlji koje više nema, gradu koji je iznjedrio mnogo velikih zvezda, političarima, kolegama… Uzburkaće i mnoge duhove u gradu – kaže naš izvor

Pjevačica će uskoro proslaviti 72. rođendan, a svojom energijom, kao i izgledom zrači kao da ima duplo manje i upravo zbog toga se svi pitaju u čemu je tajna.

 – Ako vam kažem da sam za pet mjeseci ove godine jednom obišla Zemljinu kuglu, posjetila 24 zemlje, održala desetine koncerata širom Balkana, Amerike i Kanade, napisala knjigu, jasno vam je kako ta teorija žena u izvjesnim godinama ne važi. Ili imaš energiju ili nemaš – smatra pjevačica koja za najbolje godine ne smatra period mladosti već suprotno.

Tvrdi da je tek od 60- te počela da udiše život punim plućima.

Prihvati notifikacije