Magazin

Urnebesan prizor na filmskom setu: Brad Pitt i George Clooney se dobro zabavljaju

Slavni glumački duo u New Yorku snima novi film "Wolves".

FOTO: EPA/CLAUDIO ONORATI
FOTO: EPA/CLAUDIO ONORATI

Bradd Pitt i George Clooney trenutno se nalaze u New Yorku gdje snimaju novi film “Wolves”, a jedan bizaran prizor s filmskog seta nasmijao ih je do suza. Paparazzi su ih ulovili dok su snimali akcione scene s kolegom Austinom Grahamom, kojeg su ganjali automobilom.

Graham je scenu snimao samo u gaćama, a urnebesan prizor natjerao je glumce na smijeh. Izgleda da se Pitt i Clooney i u pauzama od snimanja odlično zabavljaju jer su ih kamere uhvatile kako se zajedno smiju.

Prije početka snimanja filma “Wolves” Clooney se za magazin People našalio da su Pitta angažovali jer je “očito bio najjeftiniji od dostupnih glumaca”, a zatim dodao: “On je moj prijatelj i jako nam je lijepo zajedno. Jako se veselim tome.”

Pitt i Clooney su dugogodišnji prijatelji, a dosad su zajedno glumili u filmu “Oceanovih 11” i njegovim nastavcima te u filmskim hitovima “Ispovijest opasnog uma” i “Spaliti nakon čitanja”.

Pitt i Clooney su koproducenti trilera “Wolves”, koji će izaći na platformi Apple TV+, no datum izlaska još nije poznat.

Prihvati notifikacije