Jet set

Unuk legendarnog Ede Pandura u Zvezdama Granda: "Kad vidim kakva je konkurencija i nemam neki cilj"

Pjevač Mirza Pandur ove subote vratio se iz baraža direktno u takmičenje, a kao mentora u „Zvezdama Granda“ dobio je Snežanu Đurišić.

FOTO: INSTAGRAM/MIRZA.PANDUR
FOTO: INSTAGRAM/MIRZA.PANDUR

Mladi pjevač je odmah nakon nastupa sumirao utiske i priznao da je presretan što je ove sezone prvi put u takmičenju.

Toliko je danas dobrih i kvalitetnih vokala bilo, da nisam imao nikakvo nadanje da ću proći dalje, svakako sam srećan što sam ovde gdje sam – počeo je on.

Kako je na kraju emisije odlukom tastera dobio za mentorku Snežanu, Mirza otkriva šta očekuje od saradnje sa legendom narodne muzike.

Očekujem od svoje mentorke koju sam upravo dobio Snežane Đurišić da će me usmjeriti u pravcu gdje treba da idem, što se tiče izbora pjesama, same izvedbe, tehničkih grešaka. Ko god da je bio od ove ekipe mentora bilo bi dobro, ali mislim da će Snežana izvući maksimum iz mene – rekao je on i priznao da će nastavak sezone biti teži, prenosi Nova.rs.

– U nastavku možete očekivati da će moje pjesme biti sve teže i teže, komplikovanije. Ja ću se truditi da iznesem što bolje mogu.

Iako je na Grandovoj sceni pokazao raskošan talenat, Mirza kaže da nema cilj u takmičenju, već će ići polako, iz kruga u krug.

– Nemam neki cilj s obzirom na to kada vidim kakva je konkurekcija, a ja sam prvi put tu. Dokle god da dođem, biću zadovoljan – zaključio je on.

On je inače unuk Edina Pandura koji je bio interpretator starogradske pjesme.