Jet set

Ulaže 200.000 eura: Marija Šerifović pokreće posao sa kolačima

Pjevačica Marija Šerifović riješila je da uloži 200.000 eura u porodični biznis i pomogne majci Verici da posao sa kolačima, koji joj je odlično išao, a onda propao zbog korone, vrati u prestonicu. Naime, Verica je morala da zatvori radnju u Beogradu i preseli je u Kragujevac, a kćerka sada želi da joj obezbijedi nove lokale i ponovo pokrene posao s kolačima.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Šerifović majci pomaže da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima priča izvor za domaće medije i dodaje.

– Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira na dvije lokacije da kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 eura, zajedno sa opremom koja se kupuje za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno, preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala – tvrdi izvor za “Kurir”.

– Naravno da poskupljenje utiče na sve, ali ja sam svoju poslastičarnicu zatvorila. Za vrijeme korone smo svi osjetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je – rekla je pjevačica da je na neko vreme morala da odustane zbog svog privatnog biznisa, te istakla da se nada da će ponovo biti preduzetnica kad se steknu uslovi za to.

– Možda na proljeće, ne znam. Sve zavisi od situacije. Vjerovatno bih opet otvorila poslastičarnicu, u tome stvarno uživam – zaključila je Šerifović svojevremeno.

Mušterije su bile oduševljene Veričinim poslastičarskim umijećem, a neki su tvrdili da ni Marija ne zaostaje za majkom.

– Verica kaže da vole da eksperimentišu sa slatkišima, ali ipak najlepše su im večeri uz kiflice sa džemom od kajsije. Kaže da je i Mara odlična kao poslastičar i da se nada da će, kao što je krenula s njom da pjeva, tako nastaviti i s poslastičarnicom. Čula sam da, kada je Mara tu, ori se cijela ulica od pjesama koje pjevaju dok spremaju – ispričala je jednom prilikom za medije jedna od Šerifovićkinih mušterija, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije