Magazin

Ovo su najgore svekrve, snahe požele razvod u sekundi: Jedna se cinično smije, druga zagleda u šerpu, treća pravi pakao! 

Odnos između snahe i svekrve nije uvijek idealan, a neki vjeruju da na to može uticati i horoskop. I doista, prema astrološkim uvjerenjima, postoje tri horoskopska znaka u kojima se rađaju svekrve koje se vole miješati u sve pa ih se smatra najgorim svekrvama.

FOTO: ILUSTRACIJA/NET.HR
FOTO: ILUSTRACIJA/NET.HR

Rak

Svekrva u znaku raka često djeluje vedro, ljubazno i nasmiješeno, ali kad je bolje upoznate, shvatit ćete da voli zabadati nos gdje mu nije mjesto i izazivati sukobe u porodici. Ponekad se osjeća uvrijeđeno zbog sitnica i tada je u stanju napraviti predstavu ako ima publiku. Uprkos tome, ako i kada je potrebno, spremna je pomoći sinu i snahi.

Lav

Ako imate svekrvu Lavicu koja vas s vremena na vrijeme gleda s neodobravanjem, vjerojatno ste joj zaboravili udijeliti kompliment. Lavovi vole biti u središtu pažnje, a komplimenti su im važni jer se tada osjećaju cijenjenima. S druge strane, svekrve Lavice obično obožavaju svoje unuke i jedva čekaju da ih pozovete u goste.

Ovan

Razgovor sa svekrvom u znaku Ovna može biti ugodan. Često nude savjete, pomažu ili čuvaju svoje unuke a da ih to ni ne pitate. Ali može se dogoditi da pretjeraju i počnu gurati nos u sve što se tiče vašeg braka. Ipak, dugoročno nisu štetne, a njihova prisutnost može izmamiti puno osmijeha.

Prihvati notifikacije