BiH

Teška saobraćajna nesreća u Tuzli, jedna osoba poginula

Na magistralnom putu M-18 u mjestu Bosanska poljana, ( između petlje Šićki brod i Husina) u Tuzli, danas se oko 17 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubila jedna osoba.

FOTO: TUZLANSKI.BA
FOTO: TUZLANSKI.BA

U nesreći su učestvovali teretno motorno vozilo “Mercedes” kojim je upravljao vozač S.B. iz Osmaka i putničko motorno vozilo “VW Polo” kojim je upravljao za sada nepoznati vozač, kojom prilikom je NN vozač VW Pola smrtno stradao na mjestu događaja, a što je izlaskom na lice mjesta konstatovao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Tuzla, javlja Tuzlanski.ba

Na mjesto nesreće odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i istražitelji OKP PU Tuzla, te je obaviješten i dežurni tužilac KTTK-a. Trenutno, u toku je uviđaj kojim na mjestu događaja rukovodi dežurni tužilac, a isti provode istražitelji i krim tehničar OKP PU Tuzla.

Zbog uviđaja je saobraćaj na navedenom putnom pravcu na potezu Husino – petlja Šićki Brod u potpunosti obustavljen od 17,00 sati i odvija se alternativno pravcima Husino- Miladije – Siporex i obratno.

Prihvati notifikacije