Jet set

Starleta Dragana Mitar ponizila Sandru Afriku

Pjevačica Sandra Afrika je u intrevjuu za emisiju "Ekskluzivno" potkačila bivšu učesnicu rijaliti šou programa "Zadruga", Draganu Mitar, nakon čega joj je starleta brutalno odgovorila.

FOTO: SCREENSHOT / RED TV
FOTO: SCREENSHOT / RED TV

Dragana je svojevremeno dovođena u vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, biznismenom i estradnim menadžerom, koji je tada bio u vezi sa Sandrom Afrikom.

Tokom ljeta su se družili na Mikišinoj i Sandrinoj jahti, a njegove privatne prepiske sa Draganom, koje su izašle u javnost, tada su dodatno podgrijale, maltene potvrdile spekulacije da su imali mnogo više od pukog “druženja”.

Sandra se sada u emisiji “Ekskluzivno” osvrnula na glasine da je upravo njen bivši Mikiša finansirao Draganinu operaciju nosa.

– Ne znam, nešto sam načula… Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše prije toga, sada je Mikiša to sredio i mora da bude dobro – rekla je Sandra u emisiji “Ekskluzivno”.

Dragana je u svom stilu odgovorila:

– Moj nos nije platio Mikiša… Imam sasvim dovoljno da mogu sama sebi finansirati svoje prohtjeve. Ne znam što je toliko boli moj nos?! Ako joj treba, ako hoće i ona da nešto operiše, nije problem, pozajmiću joj pare. Možemo čak i zajedno da uđemo u posao, da zajedno gradimo – našalila se Dragana, pa zaključila:

– Ne bih se bavila pjevačicama sa propalim karijerama. Neka brinu one o sebi, nek se bave sobom, a ne mnome i mojim nosem. Eto, toliko nastupa i obaveza imaju da stignu da isprate sve u mom životu.

Prihvati notifikacije