Jet set

"ŠTA TI BI DA NJEGA IZABEREŠ?", fanovi u čudu na šta liči dečko Selene Gomez i kako se oblači: Kažu da je njen ukus za muškarce KATASTROFALAN - HRONIČNO

Fanovi kažu da Selena Gomez bira pogrešne muškarce, ali šta ona kaže? Pjevačica je pre nekoliko dana bila na košaraškoj utakmici sa tekstopiscem i producentom Bennyem Blancom i njena publika uveliko (negativno) komentariše izgled njenog momka. Šta je zapravo neadekvatan ljubavni izbor i da li se Benny uklapa sa tim?

Selena Gomez sa momkom
FOTO: INSTAGRAM/SELENAGOMEZBR2.0

Selena Gomez bila je u prelijepom crvenom mantilu, a efektne crne čizme su bila modna poslastica plus. Diskretna šminka i jednostavna punđa bile su takođe pun pogodak. Benny Blanco bio je odjeven u svom maniru, ležerno šik. Ali ne misle svi tako, piše blic.rs.

Ovako na Instagramu komentarišu njihovu vezu i … njega: “O čemu li ona, pobogu, razmišlja kada je sa njim?”, “Očajna je, 100 odsto”, “Nema nikakav ukus za muškarce”, “Te pantalone i cipele. Selena, nauči svog dečka da se oblači kao muškarac”, “Nije imala udio u ovom njegovm outfitu”, “Ovaj par je šala”, “Njen ukus za muškarce je užasan”, “Izgleda kao da konstantno ima loš jutarnji zadah”, “Njegov ukus za odijevanje je kriminalan”, “Moji baba i deda se bolje oblače od njega”.

Tu su i oni koji smatraju sasvim drugačije pa pišu: “Mislim da želi da ga poljubi”, “Najvažnije je kako se ophodi prema njoj. Ako je voli, poštuje, štiti, onda je srećna”, “Sve dok je dobar prema njoj… koga briga. Pustite ga da bude ono što jeste, može kasnije da ga promijeni”, “Vjerujem da će se oni vjenčati”.

Selena Gomez čiji se stil uveliko hvali, ostavila je u decembru 2023. niz komentara na Instagramu čime je konačno potvrdila vezu sa muzičkim producentom: “On je apsolutno sve u mom srcu”.

Pogledajte snimak sa utkamice gdje je bio i slavni Sting:

Pjevačica i glumica iza sebe ima višegodišnju romansu sa Justinom Bieberom kao i vezu sa pjevačem The Weeknd Jamisonom.

A komentari kao i uvijek, najviše govore o onome ko ih i piše. Ocijenjivati nečiji izgled je samo po sebi površno, ljepota je bila i ostala relativna stvar. Ko vas voli i koga volite, taj vam je i najljepši.