Magazin

Šta ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY
Ilustracija

Ovan Vojskovođa

S takvim voditeljskim vještinama, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, zasigurno ste bili vojni vođa koji je odigrao ključnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulzivni, vaša mudrost i prirodne vještine vođenja mogle su vas učiniti kraljem koji je vladao svijetom. Vojskovođe ne prihvaćaju ‘ne’ kao odgovor baš kao Ovan i krenut će raditi ono što žele bez obzira na to što i tko će ih pokušati zaustaviti, piše CultureAstrology.

Bik – Umjetnik

U svom prethodnom životu posjedovali ste obilje energije i snage volje, kao i kreativnosti što znači da ste nekada bili umjetnik. Bikovi vole udobnost, luksuz, ljepotu i umjetnost, a do njih je u prošlosti bilo teže doći nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umjetnika koji je inspirirao ljude svojim remek-djelima.

Blizanci – Slavna osoba

Vi ste društveni leptir zodijaka i netko koga mnogi vole i kada ništa posebno ne radite, što sugerira da ste se sasvim sigurno bavili estradom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude prema sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na plakatima diljem zemlje u kojoj živite. 

Rak – Odgojitelji

Rakovi, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj osobnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugerira da ste u prošlom životu možda bili odgajatelj. Oštrog uma, vrlo prilagodljivi, taktični i izuzetno strpljivi – osobine koje vas čine savršenim za bavljenje djecom. Vjeruje se da ste bili izvrstan učitelj kojeg su sva djeca voljela.

Lav – Pisac

Pun kreativnih ideja i sposoban dobro izraziti vlastite emocije i osobno i na papiru, vjerojatno ste bili spisatelj u prošlom životu. Kao Lav, znate što vaše srce želi i znate točan način da to dobijete. Vaš vedar duh, kreativno razmišljanje i, naravno, vaš stav inspirirali su vas da napišete neke kvalitetne retke u prošlosti.

Djevica – Znanstvenik

Zbog Djevičine sposobnosti da analizira i razmisli o svemu u svakodnevnom životu, vi ste vrlo vjerojatno bili znanstvenik u svom prošlom životu. Vaše misli, ideje i različite perspektive vjerojatno su zaslužne za neke inovacije koje su promijenile svijet. Uvijek pažljivo vodite računa o najsitnijim detaljima pa ste zasigurno bili znanstvenik s ciljem pomaganja drugim ljudima da žive lakše i ugodnije.

Vaga – Sudac

S žestokom željom da u svijet unesete pravdu, ravnotežu, sklad i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bili suci, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i sklada, i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost ispravnog prosuđivanja.

Škorpion – Ubica

Manipulativni, tajnoviti i diplomatski Škorpioni možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali svi znamo što se krije iza te ‘lažne’ osobe. Opasni ste i kada vas provociraju možete biti apsolutno nemilosrdni. Kad bi vam neko platio da obavite ‘prljavi posao’, vi biste to učinili i nikada niste podbacili. Sada su se vremena ipak promijenila.

Strijelac – Ratnik

Sloboda je za vas sveta vrijednost i za vrijeme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je vjerojatno da ste bili ratnik koji nije štedio strijelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mjestu i uvijek želite avanture, ali u prošlom životu ste imali razloge za koje ste se morali boriti. Osim fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svijetu, kao aktivist. U svakom slučaju, Strijelčev optimizam i hrabrost možda su inspirirali mnoge ljude u prošlom životu.

Jarac – Direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom kao što je vaš. Vaš svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvijek smireni, Jarci jednostavno znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Zato ste vjerojatno u prošlom životu bili izvršni direktor – jer je to bio vaš cilj i ostvarili ste ga.

Vodolija – Psihijatar

U prošlom životu imali ste hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, oduvijek želite pomoći ljudima. Poznati ste i kao mislilac što znači da ste imali sposobnost vidjeti probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali. Vodolije uvijek mogu vidjeti deset godina unaprijed i to im je omogućilo da budu izvrsni u svom poslu, u dijagnosticiranju i liječenju svojih pacijenata.

Ribe – Filozof

U svom prošlom životu Ribe su bile neko ko je volio stvarati svoja pravila i otkrivati ​​koja od njih koriste čovječanstvu. Bili ste filozof koji je imao drugačiji pogled na svijet od drugih. Željeli ste promijeniti svijet na bolje za sve nas i vjerojatno ste to na neki način učinili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da sakupite znanja u mnogim područja pa se slobodno može reći da ste bili veliki filozof.