Region

ŠTA JE OVO, MAD MAX? SERIOUSLY? Sjećate li se ovog Beograđanina? Opet je anketiran i ponovo je HIT

Više od osam godina ljudi se smiju urnebesnoj snimci sa autoceste A1 u Hrvatskoj.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Leo Mujić iz Beograda postao je hit nakon što je u prilogu Hrvatske radio-televzije (HRT), dok je bio u koloni na naplatnim kućicama u Lučkom, komentirao gužvu na autocesti.

Sada su ga novinari Indexa ponovo sreli u Zagrebu i popričali s njim. Pitali su ga što misli o novoj pješačkoj zoni, odnosno muralu koji je naslikao svjetski poznat street art umjetnik Lunar na križanju Preradovićeve i Masarykove.

– Mural inače nije na cesti, mural je u prijevodu zid. Dakle, ovo zid nije, ovo je trotoar iliti wannabe bivša cesta. Pa simpatičan je, malo se već uprljao, to mu je vjerojatno posao budući da nije mural – rekao je Leo. Ponavljam još jednom, ovo nije grafit. Grafit se pravi od spreja za automobile, sjećate se toga. Morat ću vas ponovno ispraviti, nije grafit. Ima posebnu teksturu koja je napravljena, na kojoj djeca mogu i plesati. Treba manje toga, treba malo više zatvoriti ulice – kazao je Leo, koji je inače plesač i koreograf koji se proslavio koreografijom baleta Ana Karenjina u zagrebačkom HNK.

@index.hr He is back 😎 Njegov komentar o gužvi na A1 je bio legendaran, a sad je komentirao pješačku zonu u Zagrebu #leomujic #zagreb #viral #fyp #lunar ♬ original sound – Index.hr

Podsjetimo, prije nekoliko godina na pitanje novinarke HRT-a je li gužva na autocesti, Leo je odgovorio: “A što mislite? Nije gužva, nego je katastrofa. Uvedite vinjete, na što liči ovo, kakvo iživljavanje.”

Na pitanje je li namjerno izabrao petak kako ne bi upao u gužvu, a dogodilo se upravo suprotno, odgovorio je:

Petkom se uvijek zezne čovjek kad ide, zar je onda svaki petak izuzetak? Stay out of the highway in the fridays. Šta je ovo, Mad Max? Seriously?

Prihvati notifikacije