Jet set

Snimak Mirze Selimovića i Džejle Ramović: „Najljepši estradni par!“(VIDEO)

Nekadašnji pobjednici „Zvezda Granda“ Mirza Selimović i Džejla Ramović nedavno su bili specijalni gosti na koncertu Aleksandre Prijović u Sarajevu, a sad je isplivao njihov snimak iz bekstejdža u kojem se vidi kako se spremaju za izlazak na binu.

Mirza Selimović i Džejla Ramović
FOTO: GRAND

Mirza i Džejla raspjevavali su se iza scene i to pjesmom „Dođi sebi dok još imaš kome“, a njihov snimak završio je na TikToku i za kratko vreme postao viralan.

Spoj nekadašnjih pobjednika izazvao je buru emocija kod njihovih fanova koji tvrde da je ova kombinacija pun pogodak, piše Grand.

„Ništa ljepše u skorije vreme nisam čula“, “ Božanstven glas, predivni ste oboje, melem za oči i uši“, „Najbolje što je Bosna rodila“, „Ljudi, ugledajte se na ovog momka i djevojku“, neki su od komentara.

I dok jedni tvrde da bi trebalo da snime duet, bilo je i onih koji smatraju da su Mirza i Džejla savršen par.

„Idu zajedno i karakterno i muzički i fizički. Čudi me da nisu zajedno!“, „Mirza, šta čekaš? Ženi je!“, „Stvarno su savršeni zajedno“, komentari su ispod Mirzinog i Džejlinog snimka koji možete da pogledate u nastavku.

@mirzaselimovic.official

• Raspjevavanje pred izlazak na binu 🎬🙈@Džejla 🤍 #mirzaselimovic #dzejlaramovic #dodjisebi #uzivo #music #viral #lexington #aleksandraprijovic

♬ original sound – Mirza Selimović

Prihvati notifikacije