Jet set

Skandal potresa Balkan: Razvode se Lepa Brena i Boba Živojinović?!

Suprug Lepe Brene godinama muči muku sa kilogramima te je usljed gojaznosti ugrozio i svoje zdravlje, a izgled Bobe Živojinovića posebno brine njegovu ljepšu polovinu.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

Boba je Breni u više navrata obećavao kako će povesti računa o ishrani, međutim po svemu sudeći on se vratio na staro te pored brojnih dijeta i režima, ponove se ugojio desetak kilograma jer po pisanjima medija, jede krišom.

Prošle nedjelje pojavio se na jednom gradskom događaju, pa je izgled Bobe Živojinovića mnoge iznenadio, a kako piše “Star” usljed velike gojaznosti teško se i kretao.

Pored muka sa kilogramima, Boba se požalio prijateljima i kako supruga više sa njim ne želi nigdje da se pojavljuje. To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro. Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vrijedi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zaprijetila mu je da će ga ostaviti pod stare dane – otkrio je za “Star” izvor blizak Živojinovićima.

Pročitajte još

Strahovi najveće balkanske zvijezde po svemu sudeći opravdani su, a da li će Boba prihvatiti dobronamjerne savjete bližnjih te povesti više računa o svom zdravlju, pokazaće vrijeme.

Prihvati notifikacije