Jet set

Severina zaintrigirala mnoge: Koliko košta haljina koju je obukla

Severina važi za jednu od najbolje odjevenih žena na regionalnoj muzičkoj sceni. Osim pjesama, mnogi vole njen jednostavan, ali upečatljivog stil oblačenja.

FOTO: INSTAGRAM / SEVERINA
FOTO: INSTAGRAM / SEVERINA

Kako odmiču dani, na modnoj sceni, među poznatima polako se mijenjaju trendovi, a posljednje trzaje ljetnjih stajlinga imamo priliku da vidimo ovih dana.

Jedan od njih definitivno je i onaj koji je Seve nosila na jednom važnom medijskom događaju u Hrvatskoj.

Ovaj put izbor je pao na razigranu midi haljinu bebi plave boje sa razigranim volanima, koja doslovno vaja figuru. Poznato je da Severina obožava visoku modu i dizajnerske haljine, Severina je svoj najnoviji aksesoar pronašla kod belgijskog modnog dizajnera Driesa Van Notena.

Ovim izdanjem pjevčica je pokazala kako se jednostavno može dobiti nevjerovatan utisak da ste na samoj Sedmici mode u Milanu. Njena haljina sa četvrtastim dekolteom i naborima na rukavu u obliku lepeze učinila je da izgleda spektakularno, piše Azra.ba.

Asimetrični lepezasti volani su postavljeni na drugu stranu od struka naniže. Haljina će svakako podijeliti ljubitelje mode – i dok će se mnogi oduševiti na prvi pogled, drugi, skloniji modnoj klasici, neće biti oduševljeni.

Haljinu, čija je puna cijena 2.395 eura, ali je na sniženju prodata za 1.676 eura, pjevačica je kombinovala sa jednom od najpopularnijih sandala ove sezone – jednostavnim bijelim modelom sa tankim naramenicama i kvadratnom prednjom stranom.

Minimalističke sandale su jedan od onih modela koji se mogu nositi cijelo ljeto, ali i početkom jeseni, pa i nekoliko sezona. Stajling je upotpunila klasičnom Dior damskom torbom i zagladila raspuštenu kosu.