Jet set

Šejlin suprug Armin Zonić: "Nemojte nam više slati linkove gdje poznati i nepoznati vrijeđaju Šejlu i mene"

Šejla Zonić, pjevačica iz BiH, pobjednica je ovogodišnjeg muzičkog showa “Zvezde Granda”.

Šejla Zonić sa mužem Arminom
FOTO: ŠEJLA ZONIĆ SA SUPRUGOM ARMINOM/GRAND

Pročitajte još

Ona je zahvaljujući 132.047 glasova publike odnijela pobjedu u ovom takmičenju.

Šejli je tokom sezone bila mentor Svetlana Ceca Ražnatović, a upravo zbog toga, a i zbog učešća u “Zvezdama Granda” brojni ljudi je vrijeđaju po društvenim mrežama.

To je potvrdio i njen suprug Armin Zonić na Facebook profilu.

Armin Zonić je napisao i kako postoji mogućnost da se pobjednički koncert ne održi u Tuzli, a na kojem bi gošća bila upravo njena mentorica Ceca Ražnatović.

Zonić kaže da ga ih niko od nadležnih nije kontaktirao zbog koncerta!?

“Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gdje poznati i nepoznati profili vrijeđaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti.

Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobjednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi.

Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji, sretniji…”, napisao je Zonić.