Jet set

Salma Hayek otkrila zašto joj nisu dali da glumi u komedijama

Salma Hayek u najnovijem je intervjuu za GQ progovorila o tomu kako nije mogla dobiti nijednu ulogu u komedijama na početku svoje karijere zbog toga što je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila te joj "nije bilo dozvoljeno da bude smiješna".

FOTO: EPA
FOTO: EPA

“Cijeli sam život htjela raditi komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: ‘Ti si seksi, pa ne možeš biti i smiješna.’ Ne samo da nisi smio biti pametan nego nisi smio biti ni duhovit devedesetih”, izjavila je holivudska glumica.

“Rekli su da će mi isteći rok trajanja i da ću biti bez posla”

56-godišnjakinja je otkrila da se sve promijenilo kada je upoznala glumca i producenta Adama Sandlera (56), koji joj je dao ulogu u komediji Grown Ups iz 2010. Nakon toga njena je karijera krenula u smjeru komedija. Navela je i kako više ne osjeća da je seksepil jedino što se cijeni kod nje, prenosi Index.hr.

“Konačno moja seksualnost nije jedina stvar koja se cijeni. Sada radim sve žanrove, i to u razdoblju u mom životu kada su mi rekli da će mi isteći rok trajanja i da ću biti bez posla. Nisam ni tužna ni ljuta, smijem se”, zaključila je.

Prihvati notifikacije